Aanmelden van Peuters bij Peuterspeelzaal ’t Stekkie in Mariënvelde 2019

In de week van 4 februari organiseert Stichting de Achthoek de jaarlijkse centrale aanmeldingsweek voor alle peuterspeelzalen in de gemeente Oost Gelre. Met de centrale aanmeldingsweek wil de Stichting in beeld krijgen hoeveel peuters het komend schooljaar 2019-2020 gaan instromen.

De peuterspeelzaal in Mariënvelde  is gevestigd in de basisschool en  is open op woensdagmorgen van 08.30 tot 12.00 uur en vrijdagmorgen van 08.30 tot 11.30. Het reguliere aanbod is 2 dagdelen. Kinderen kunnen worden geplaatst vanaf 2 jaar en 3 maanden. De peuterspeelzaal is laagdrempelig en alle kinderen zijn welkom ook kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Brigit Maarse en Marieke Zandbergen zijn de vaste leidsters op de peuterspeelzaal. Zij worden ondersteund door de vrijwilligers, Chantal Reukers en Lidwien Stortelder. Door de inwoning bij de basisschool werken ze intensief samen, waardoor de peuters van de peuterspeelzaal goed worden voorbereid en makkelijker doorstromen naar groep 1. Op de website www.deachthoek.com vindt u meer informatie over de werkwijze.

slidepeuterzaal

 

 

 

 

 

 

 
Nieuwgierig/ aanmelden
U bent van harte welkom om op een woensdagmorgen 6 februari of vrijdagmorgen 8 februari om te komen kijken op de peuterspeelzaal, tussen 09.00 en 11.00 uur. Brigit en Marieke staan u graag te woord. Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de aanmeldingsweek uw kind aan te melden dan kunt u zich aanmelden via onze website www.deachthoek.com.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Francis ten Have administrateur of Gemma Bongers coördinator

Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen
Varsseveldseweg 8, 7131 BJ Lichtenvoorde
info@deachthoek.com  Tel. 0544-487150