Motor Club Mariënvelde

Greetje Wagenvoort

p/a Waalderweg 16 7263 RW Mariënvelde
www.motorclubmarienvelde.nl

Motorclub Mariënvelde (MCM) is opgericht in 1988,  door een paar bevriende motorrijders uit Mariënvelde en omgeving. De officiële oprichting zoals beschreven in de statuten en beschreven bij de notaris is 1 januari 1989 als: vereniging met volledige rechtsbevoegdheid met statutaire naam: Motor-Club Marienvelde. (M.C.M.)

De MCM heeft ongeveer 140 leden, in de leeftijd van 20 tot ongeveer 65. De motorclub is een niet merk gebonden motorclub. De MCM organiseert een aantal activiteiten voor en met de leden. Elke zondag wordt er getoerd, vertrek vanaf café Wieggers in Mariënvelde om 10.30 uur.

In januari of februari van het jaar vindt de ledenvergadering plaats. Het bestuur praat dan met de aanwezige leden over het afgelopen en komende jaar.
De motorclub brengt 1x per jaar een clubblad uit. Deze wordt voor de kerst bij de leden thuisbezorgd.


Nieuws van MCM

Glasvezel + gewijzigd mailadres

Met de komst van glasvezel in buitengebied van Mariënvelde hebben sommige inwoners/gezinnen andere emailadressen gekregen. Mariënvelds Belang verneemt graag uw gewijzigde emailadres om u op de hoogte te kunnen blijven houden via onze emailnieuwsbrief. Mail uw nieuwe mailadres onder vermelding van uw naam en adres door naar ons secretariaat: info@marienveldsbelang.nl

Meer