Motor Club Mariënvelde

Greetje Wagenvoort

p/a Waalderweg 16 7263 RW Mariënvelde
www.motorclubmarienvelde.nl

Motorclub Mariënvelde (MCM) is opgericht in 1988,  door een paar bevriende motorrijders uit Mariënvelde en omgeving. De officiële oprichting zoals beschreven in de statuten en beschreven bij de notaris is 1 januari 1989 als: vereniging met volledige rechtsbevoegdheid met statutaire naam: Motor-Club Marienvelde. (M.C.M.)

De MCM heeft ongeveer 140 leden, in de leeftijd van 20 tot ongeveer 65. De motorclub is een niet merk gebonden motorclub. De MCM organiseert een aantal activiteiten voor en met de leden. Elke zondag wordt er getoerd, vertrek vanaf café Wieggers in Mariënvelde om 10.30 uur.

In januari of februari van het jaar vindt de ledenvergadering plaats. Het bestuur praat dan met de aanwezige leden over het afgelopen en komende jaar.
De motorclub brengt 1x per jaar een clubblad uit. Deze wordt voor de kerst bij de leden thuisbezorgd.


Nieuws van MCM

Informatie-avond zendmast Mariënvelde

Op maandagavond 15 april wordt er om 20.00 uur in de BMV een informatie-avond gegeven voor de inwoners van Marienvelde over de plaatsing van een zendmast ter verbetering van het mobiele netwerk. Deze avond wordt georganiseerd door de Mariënvelds Belang, de KPN, het Antennebureau en een aftgevaardigde van het College van Burgemeester en Wethouders van […]

Meer