Schutterij Sint Sebastiaan

Nienke Krabbenborg

Secretariaat:
Vosdijk 19a
7134 RD Vragender
Tel. 06-18721065

secretaris-szm@live.nl

Schutterij St. Sebastiaan Zieuwent-Mariënvelde bestaat sinds 1945. De schutterij telt op dit moment circa 150 leden, waarvan er ongeveer 30 actief zijn in de schutterij en/of het bestuur. De schutterij bestaat uit muzikanten en vendeliers. Als schutterij zijn wij zeer actief bij alle regionale evenementen (carnaval in Voerde (DLD), paasvuur, kermissen, bloemencorso’s en Sinterklaasintocht) en neemt zij deel aan regionale schuttersconcoursen. Telkens weer treedt het korps op volle sterkte aan, regelmatig in nauwe samenwerking met Harmonie Zieuwent-Mariënvelde. De schutterij is aangesloten bij Kring De Achterhoek en het streven is om 1x per jaar deel te nemen aan een concours.

In 2009 mochten wij ons nog het beste Tamboerkorps op het concours in Lichtenvoorde noemen. In 2011 stonden de vendeliers in de erewacht tijdens prinsjesdag. Tijdens de jaarlijkse kermis organiseert de schutterij het vogelschieten voor volwassenen. Kortom, een bijzonder gezellige en veelzijdige vereniging met veel aandacht voor elkaar en voor de gehele dorpsgemeenschap.


Nieuws van Schutterij Sint Sebastiaan

Glasvezel + gewijzigd mailadres

Met de komst van glasvezel in buitengebied van Mariënvelde hebben sommige inwoners/gezinnen andere emailadressen gekregen. Mariënvelds Belang verneemt graag uw gewijzigde emailadres om u op de hoogte te kunnen blijven houden via onze emailnieuwsbrief. Mail uw nieuwe mailadres onder vermelding van uw naam en adres door naar ons secretariaat: info@marienveldsbelang.nl

Meer