Skip to content

CV de Ketsmennekes

 

Contactpersoon: Esther Nahuis (06-15154428)
cvdeketsmennekes@gmail.com

Correspondentie-adres c.v. de Ketsmennekes:
De Witte Rieteweg 15
7263 SJ Mariënvelde

Volg onze activiteiten op Facebook!

Hier vindt u ons bericht over het carnavalsprogramma van de Ketsmennekes, tevens hier te downloaden.

 

De Carnavalsvereniging de Ketsmennekes is een kersverse vereniging in het hart van Mariënvelde. Toen in 2018 drie vrienden in de BMV met beheerders Jacquelien en Richard aan het praten waren, is het idee geboren om in Mariënvelde de oude tradities van carnaval nieuw leven in te blazen. Niet veel later stond daar dan onze eigen carnavalsvereniging de Ketsmennekes. Rijk van historie heeft deze groep het stokje symbolisch overgedragen gekregen van de oude carnavalsvereniging de Kasmennekes.
De vereniging heeft als doel: ‘Het bevorderen, het vieren en het in ere houden van de carnaval en daarmee het bevorderen van de gemeenschapszin door het organiseren van nevenactiviteiten, zowel voor, tijdens als na de carnaval en voorts al datgene wat daarmee in de ruimste zin in verband staat of daartoe bevorderlijk kan zijn.’

De carnavalsvereniging is een groep vol met leuke mensen uit diverse groepen uit Mariënvelde. Samen organiseren ze onder andere de kindercarnaval, het tienerbal, de eigen carnavalsavond en andere activiteiten rondom de carnaval.

Bestuur:
President: Dennis van Loon
Vorst: Thijs Nienhuis
Voorzitter: Esther Nahuis
Penningmeester: Tom ten Have
Secretaris: Harm Bokkers

Nieuws van CV de Ketsmennekes