Skip to content

Stem mee voor een pannaveldje in onze speeltuin

Speeltuinvereniging wil Pannaveldje realiseren middels Hart voor de Achterhoek. Stem mee!

Speeltuinvereniging de Speelhut Mariënvelde wil graag een Pannaveldje (omheind voetbalveldje) realiseren in de speeltuin, zodat onze (ook oudere) jeugd gezellig kunnen samenkomen om lekker een balletje te trappen. Om dit financieel rond te krijgen hebben ze dit project ingeschreven bij Hart van de Achterhoek, een ondersteunend initiatief voor lokale verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank.

Iedere stem is geld waard! En dus vragen we u vriendelijk stem mee om dit idee in de speeltuin van de grond te krijgen.
En niet alleen jouw stem telt, maar ook die van je vrienden, kennissen of collega’s. Dus maak je sterk en mobiliseer zoveel mogelijk mensen.

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Via Hart voor de Achterhoek stellen wij in 2017 een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij ons bankieren. De leden van de bank brengen vijf stemmen uit op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard.

Alleen leden mogen meestemmen! Dus word lid en stem
Iedereen die op 31 maart 2017 lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 9 tot en met 26 mei 2017 stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die hij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij een warm hart toedraagt. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. Begin mei ontvangen alle leden van de bank een flyer met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.
Let op! Een klant van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is niet per definitie lid. Klik op de link hieronder en lees meer over het lidmaatschap en hoe u lid wordt. 
 https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-oost-achterhoek/lidmaatschap/

FB_tile