Skip to content

Grandioos openingsweekend van de BMV

De bouw van de BMV schiet inmiddels al mooi op, tijd om een grandioos feest te plannen om te vieren dat ons gebouw bijna klaar is! Zet alvast een groot kruis in uw agenda, namelijk bij het weekend van 30 september en 1 en 2 oktober. Dit wordt weer eens een echt Mariënvelds feestje!

De voorbereidingen van dit spektakel zijn inmiddels volop in gang en ook een deel van het programma is al bekend.
Vrijdag 30 september 14.00 uur: officiële opening
Zaterdag 1 oktober vanaf 19.30 uur: ‘KIEK Harmonie NOW US’ afsluiting met DJ.
Zondag 2 oktober vanaf 9.00uur: wandeltocht en vervolgens rond 13.00 uur een gezellige brunch met o.a. Peer Tof theater voor de kinderen, voetbal door onze dorpshelden en verschillende (muzikale) optredens in de BMV.
Het weekend wordt voor een groot deel bekostigd door bijdrages van verschillende verenigingen en bedrijven. Daarnaast vragen we ook een kleine bijdrage van u. Zo wordt voor de brunch een bijdrage worden gevraagd van € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor de kinderen (basisschool). Om een inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat wil deelnemen aan de brunch, willen wij u vragen om u op te geven voor de brunch d.m.v. onderstaand opgave strookje. Dit strookje zal tussen 24 en 31 augustus bij u aan de deur worden opgehaald. U kunt dan ook meteen betalen. Tevens wordt u de vraag gesteld of u een toepasselijke naam voor ons gebouw kunt bedenken (of voor bepaalde ruimtes in het gebouw). Mocht u onze mensen aan de deur gemist hebben, dan kunt u alsnog kaarten kopen bij Garage Willy Klein Goldewijk, Witte Rieteweg 3.
We hopen u allen te zien tijdens dit feestelijke weekend.
Met vriendelijke groet,
Organisatie openingsweekend BMV