Hierbij nodigen we u uit voor de openbare jaarvergadering van Mariënvelds Belang op woensdag 14 juni a.s. vanaf 20.00 uur in het BMV gebouw.

Zoals gewoonlijk blikken we op deze avond terug op het afgelopen jaar en behandelen we de financiële cijfers, bestuurswisselingen en de agendapunten. Normaal gesproken is er na de pauze een informatief programma. Dit jaar zal er voor het eerst een speciaal programma worden gehouden voor de Mariënveldse jeugd in de leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar. We hebben PJG Plattelands Jongeren Gelderland gevraagd om tijdens het officiële eerste gedeelte van de jaarvergadering, samen met de jeugd de toekomstvisie van Mariënvelde in beeld te brengen. Punten die hierbij onder andere aan bod komen zijn de vernieuwing van het kerkplein en de ‘dorpshuis van het jaar’ verkiezing. Na de pauze, gaan we samen de plannen van ‘jong’ Mariënvelde doornemen en bespreken.

Kom ook, praat mee en stel vragen over allerlei zaken die Mariënvelde momenteel bezighouden. Het verslag van vorig jaar kunt u hier downloaden en de agendapunten staan eveneens voor u klaar op onze website.Wij hopen op een grote opkomst! Wij willen u vriendelijk vragen om ook vooral de jongeren in uw omgeving aan te moedigen om te komen en mee te doen aan het speciaal voor hen georganiseerde programma. We zien u graag op de 14e juni!
Bestuur Mariënvelds Belang